IZNENADILO IH JE

Čekali su prvu bračnu noć da izgube djevičanstvo, no zbog ovoga su morali čekati još šest godina

17.10.2018.
u 07:45

Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na bračnu čistoću do prve bračne noći.

Mladenci Ben Coussens (31) i Emily, (28) iz Texasa, planirali su izgubiti djevičanstvo prve bračne noći, no morali smo čekati još šest godina kako bi konzumirali brak sklopljen u studenom 2009. godine. 

Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na "čistoću" do prve bračne noći. 

No, prva bračna noć nikako nije bila kao iz bajke, ili barem filmova u kojima je sve savršeno. Pokušaj spolnog odnosa njoj je bio kao da joj je netko zabio nož u utrobu, kako je opisala, piše Daily Mail, zbog čega je posjetila liječnike i dijagnosticiran joj je vaginizam.

Riječ je o stanju kada se vaginalni mišići grče pri pokušaju prodora u rodnicu, a najčešće se to događa zbog straha od spolnog odnosa. 

Nakon intenzivne fizikalne i psihičke terapije, nakon pet godina i devet mjeseci konačno je par uspio "odraditi" svoju prvu bračnu noć. Danas su roditelji jednog djeteta.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?