BIZARNO

Pokušao izbjeći cjepivo protiv covida noseći lažnu ruku

Pokušao izbjeći cjepivo protiv covida noseći lažnu ruku
03.12.2021.
u 20:15
Pogledaj originalni članak

Kako bi se domogao covid potvrde, odnosno zdravstvene propusnice, jedan talijanski ativakser pokušao je izigrati medicinare tako da se pojavio na cijepljenju noseći silikonsku ruku. Njegov lažnjak nije prošao i sad mu prijeti tužba za prijevaru

Bizarna epizoda odigrala se u centru za cjepivo u Bielli, gradu blizu Torina u sjevernoj regiji Pijemont, tjedan dana nakon što je Italija uvela mjere kojima se necijepljenima zabranjuje niz društvenih, kulturnih i sportskih aktivnosti.

Nakon dovršetka birokratskih formalnosti, uključujući potpisivanje obrasca za pristanak na cijepljenje muškarac, star 50 godina, sjeo je i podigao rukav košulje kako bi primio ubod, prenosi Tportal.hr

U početku, medicinska sestra nije primijetila ništa čudno, jer je silikon izgledao slično koži. No, nakon što je bolje pogledala i dodirnula ruku, sestra je zamolila muškarca da skine majicu.

'Osjećala sam se uvrijeđeno kao profesionalac', rekla je medicinska sestra Filippa Bua za La Repubblica. 'Boja kože mi je bila sumnjiva i zato sam zamolila čovjeka da otkrije ostatak svoje lijeve ruke. Bila je dobro napravljen, ali nije bila normalne boje. Instinktivno sam mislila da ima neki problem s rukom i da mu moram dati cjepivo u drugu. Ali tada sam shvatila prevaru'.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.