BIZARNO

Pokušao izbjeći cjepivo protiv covida noseći lažnu ruku

CJEPIVO
03.12.2021.
u 20:15

Kako bi se domogao covid potvrde, odnosno zdravstvene propusnice, jedan talijanski ativakser pokušao je izigrati medicinare tako da se pojavio na cijepljenju noseći silikonsku ruku. Njegov lažnjak nije prošao i sad mu prijeti tužba za prijevaru

Bizarna epizoda odigrala se u centru za cjepivo u Bielli, gradu blizu Torina u sjevernoj regiji Pijemont, tjedan dana nakon što je Italija uvela mjere kojima se necijepljenima zabranjuje niz društvenih, kulturnih i sportskih aktivnosti.

Nakon dovršetka birokratskih formalnosti, uključujući potpisivanje obrasca za pristanak na cijepljenje muškarac, star 50 godina, sjeo je i podigao rukav košulje kako bi primio ubod, prenosi Tportal.hr

U početku, medicinska sestra nije primijetila ništa čudno, jer je silikon izgledao slično koži. No, nakon što je bolje pogledala i dodirnula ruku, sestra je zamolila muškarca da skine majicu.

'Osjećala sam se uvrijeđeno kao profesionalac', rekla je medicinska sestra Filippa Bua za La Repubblica. 'Boja kože mi je bila sumnjiva i zato sam zamolila čovjeka da otkrije ostatak svoje lijeve ruke. Bila je dobro napravljen, ali nije bila normalne boje. Instinktivno sam mislila da ima neki problem s rukom i da mu moram dati cjepivo u drugu. Ali tada sam shvatila prevaru'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije