GRADONAČELNICA UZRUJANA

Divlje svinje opkolile Rim: Šeću glavnim prometnicama, neke napadaju i ljude

Foto: Twitter screenshot
Foto: Twitter screenshot
24.09.2021.
u 21:03
U svibnju je skupina veprova okružila ženu na parkiralištu supermarketa u Formellu nedaleko od Rima gdje su joj otrgnuli vrećicu
Pogledaj originalni članak

Skupina divljih svinja nedavno je bila viđena kako šeću uz prometnicu u samom centru Rima u Italiji, a tamošnja gradonačelnica izjavila je kako ih 'klevetnici koriste protiv nje'.  Jedan prolaznik ovaj je prizor od 13 divljih svinja i snimio te podijelio na društvenim mrežama, a mnogi su se našalili da bi Rim trebao uvesti 'staze za divlje svinje' umjesto biciklističkih staza. 

Kako prenosi The Guardian, njihova pojava nije rijetka - građani ih često viđaju kako čeprkaju po hrpama smeća, a nedavno su fotografirane i ispred talijanskog ministarstva vanjskih poslova. 

U svibnju je skupina veprova okružila ženu na parkiralištu supermarketa u Formellu nedaleko od Rima gdje su joj otrgnuli vrećicu i pojeli hranu koju je žena kupila. 

Gradonačelnica Virginia Raggi koja je ušla u utrku za drugi mandat kazala je kako su za sve krivi čelnici okolne regije Lazio, a nedavno je i započela sudski postupak protiv regionalnih vlasti zbog ovog problema. 

- Moji klevetnici nastavljaju koristiti fotografije i snimke divljih svinja po Rimu i žele da preuzmem odgovornost. Ako gospođu proganja vepar u Formellu, sljedećeg dana novine kažu da sam ja odgovorna. Svinje nisu problem samo Rima, kazala je gradonačelnica.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.