nogomet

Rijad Kobiljar ipak ostaje, stigao So So, ozlijedio se i Luka Anković

Rijad Kobiljar ipak ostaje, stigao So So, ozlijedio se i Luka Anković
09.02.2018.
u 08:35
Pogledaj originalni članak

Poslije uzbuđenja vezanih uz nogometni turnir Memorijal Andrije Ankovića, premijerligaš GOŠK vratio se u turbulentnu svakidašnjicu. Problemi Gabeljana počeli su početkom bazičnih priprema u Međugorju.

Brojne ozljede

Odmah u startu ozlijedio se stoper Darko Đajić, a kulminacija je uslijedila na kraju, kada se ozlijedio i drugi stoper Dino Deak. Nakon povratka u Gabelu, u bezazlenom sudaru stradala je i njihova eventualna zamjena, mladi Zvonimir Dalmatin, koji je slomio nosnu kost. U međuvremenu na operaciji meniskusa završio je drugi vratar Brkić.

Kulminacija je uslijedila uoči prve utakmice nogometnog turnira u Gabeli, kada su zastupnici Rijada Kobiljara treneru Feđi Dudiću priopćili da u ekipu ne stavlja GOŠK-ova “poslovođu”, koji je inače na posudbi iz Zrinjskog, zbog prelaska u ljubljansku Olimpiju. Nevoljama tu nije bio kraj, jer se na treningu nakon turnira ozlijedio i Luka Anković, mladi kapetan “lavova”.

Uglavnom, umjesto mirnih priprema za sezonu, u GOŠK-u su morali posegnuti za interventnim mjerama. Uoči samog turnira angažiran je Tarik Isić, bivši nogometaš Čapljine, dok je iz sarajevskog Željezničara stigao Dino Hasanović.

Reprezentativac S. Koreje

U međuvremenu u Gabeli su riješili situaciju oko Kobiljara koji će nositi GOŠK-ov dres i u nastavku prvenstva, a zahvaljujući razumijevanju Zrinjskog, čiji je igrač, na Podavalu je stigao So Hyon-uk, popularni So So, reprezentativac Sjeverne Koreje. Međutim, kad je izgledalo da su problemi riješeni, ozlijedio se mladi kapetan Luka Anković.

- Prate nas problemi, i to ne mali, naglašava predsjednik Lujo Ilić, te objašnjava:

- Ozljeda za ozljedom kod važnih igrača. Svi su važni, samo je za neka mjesta teže naći zamjenu. To opet stvara novi problem – gomilanje igrača koje treba platiti. Odjednom imamo niz problema na koje nismo računali, a prvenstvo je pred vratima - zabrinut je predsjednik Ilić koji kaže da strahuje od novih ozljeda. Inače, tijekom vikenda Gabeljani će imati provjeru protiv Travnika.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.