sestre iz Bijeljine

Dragica i Marica: Od sestre uzela izjavu nakon fantastične igre

Foto: bhbasket.ba
Dragica i Marica: Od sestre uzela izjavu nakon fantastične igre
20.11.2019.
u 15:12
Obje su svoj dio posla obavile profesionalno. Dragica kao novinar, a Marica kao košarkašica. Svaka čast. Dragica&Marica made in Semberija
Pogledaj originalni članak

Pobjede seniorske ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine izazvale su veliko oduševljenje u našoj državi. Obol pobjedi je na svoj način dala i Marica Gajić, koja s dosta uspjeha igra u Turskoj, a koja je ponikla u rodnoj Bijeljini.

Zanimljivo je da je Maricu poslije utakmice BiH – Švicarska u dvorani Skenderija intervjuirala rođena sestra Dragica.

Dragica je također bila veliki košarkaški talent, ali je zbog određenih problema morala prekinuti karijeru. Posvetila se potom školovanju i, kako saznaje bhbasket.ba, ostvarila je briljantne rezultate. Od mogućih 100 bodova osvojila je svih 100 i upisala Fakultet političkih znanosti u Sarajevu – smjer komunikologija.

U roku je završia fakultet s prosjekom iznad 9,00, a potom je upisala i master studij. Dragica Gajić trenutno radi na BHT-u, a sudbina je htjela da upravo od rođene sestre uzme izjavu nakon fantastične igre i pobjede.

Oni koji su gledali nisu mogli primjetiti da su sestre. Obje su svoj dio posla obavile profesionalno. Dragica kao novinar, a Marica kao košarkašica. Svaka čast. Dragica&Marica made in Semberija. Domaće, a naše!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.