OBJAVILA STARE FOTOGRAFIJE

Tajči se prisjetila preminulog supruga emotivnom objavom: "Uvijek je mislio na druge, bio je najveći tata na svijetu"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
24.09.2021.
u 20:24
Nekoć velika domaća zvijezda, Tatjana Matejaš Tajči na vrhuncu slave ostavila je domovinu i sreću potražila u Americi gdje živi sa trojicom sinova za koje uvijek naglašava da su oni njezin najveći uspjeh
Pogledaj originalni članak

Nekoć velika hrvatska zvijezda, Tatjana Matejaš Tajči na vrhuncu slave ostavila je domovinu i sreću potražila u Americi gdje živi sa trojicom sinova za koje uvijek naglašava da su oni njezin najveći uspjeh, a sada se emotivnom objavom na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Matthewa koji bi da je živ danas proslavio 51. rođendan.

- Matthew bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama)- započela je Tajči.

-Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalan sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima- poručila je pjevačica, a pratitelji su joj u komentarima poručili da je bio odličan čovjek kojeg se svi vrlo rado prisjećaju.

Fotografije možete pogledati ovdje

Matthew je preminuo 2017. godine nakon višemjesečne borbe s rakom pluća, a Tajči mu je bila najveća potpora. Iako je prije nekoliko godina priznala da su ona i suprug bili razdvojeni , nisu se rastali već su odlučili ljubavi dati novu priliku, a kada je preminuo Tajči je otkrila da je obitelj ostavio na "dobrom emotivnom mjestu".

Tajči i Matthew zajedno su dobili trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea koji je nedavno proslavio 21. rođendan, a dvije godine nakon smrti supruga Tajči je sreću pronašla s američkim glazbenikom Davidom Langleyem.

-David se pojavio u trenutku kad sam bila potpuno spremna biti sama i posvetiti se djeci. Radili smo zajedno i uvijek bi me nasmijao nekom šalom, razumije emotivnu bol, i zna me slušati s puno pažnje i podrške- otkrila je pjevačica u jednom intervjuu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.