NIKAD MIRA U PALAČI

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: 'Ona čuva bebu, a on dira žene u toplesu'

Foto: profimedia
SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: 'Ona čuva bebu, a on dira žene u toplesu'
06.08.2021.
u 15:05
Pogledaj originalni članak

Kraljevska obitelj i skandali - čini se kako ove dvije riječi tako često idu zajedno. No, ovoga puta za skandal nisu zaslužni princ William i njegov mlađi brat, princ Harry već suprug njihove sestrične, princeze Eugenije. Naime, Jacka Brooksbanka paparazzi su uhvatili na jahti kraj talijanskog otoka Capri kako se zabavlja s tri zgodne djevojke - Rachel Zalis, Mariom Buccellati i Ericom Pelosini, piše Story.hr.

Trebao je to biti službeni put na kojem će promovirati tekilu Casamigos, za koju radi, no za Jacka  to se pretvorilo u noćnu moru nakon što su ga paparazzi usnimili na jahti kako se zabavlja s tri djevojke. Britanska javnost iste mu je sekunde to sve zamjerila, posebice jer je princeza Eugenie, koja je prije pet mjeseci rodila njihovog prvog sina Augusta, ostala kod kuće, no u njegovu obranu odmah je stala punica Sarah Ferguson, koja je dala intervju za BBC One i njihov 'The One Show', ustvrdivši kako je on samo 'radio svoj posao' kao brand ambasador. 'Ona čuva bebu, a on na jahti dira žene u toplesu. Katastrofa!', samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

IZVOR: PROFIMEDIA

Nikada se ne voli gurati u prve redove, uvijek je u pozadini

 'Jack je završio na naslovnici iako je on čovjek nevjerojatnog integriteta. On je jedan od mojih najdražih ljudi i ja ga osobno zovem James Bond. On je i u mojoj knjizi superheroj jer je divan otac, sjajan suprug i nikada se ne voli gurati u prve redove, uvijek je u pozadini. Stoga njihova odluka da ga stave na naslovnicu i od toga naprave priču koja je u potpunosti izmišljena, za mene je nevjerojatna. On radi kao ambasador za Casamigos i jednostavno je samo radio svoj posao, stoga mislim da je važno da to razjasnimo za njegovu dobrobit', izjavila je Sarah Ferguson.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.