Poznatu pjevačicu pogodili pićem na pozornici, ona uzvratila, pa otkrila da je pjevala na playback

Poznatu pjevačicu pogodili pićem na pozornici, ona uzvratila, pa otkrila da je pjevala na playback
31.07.2023.
u 08:25
Pogledaj originalni članak

Reperica Cardi B nastupala je u Las Vegasu, a tijekom koncerta netko iz publike bacio je piće na nju.  Nastavak je to trenda koji se dogodio i drugim slavnim glazbenicima gdje obožavatelji na njih bacaju razne predmete. No, Cardi ovom obožavatelju nije ostala dužna. Naime, pjevačicu je to jako razljutilo pa je brzo bacila mikrofon prema osobi i počela vikati na nju.

Ubrzo su reagirali djelatnici osiguranja, a ljuta pjevačica prestala je pjevati. Da stvar bude gora, njezina se pjesma nastavila jer se očito radilo o playbacku.

Fanovi su navodno čekali dva sata na vrućini prije nego što se Cardi B pojavila na pozornici, a na početku ih je pozdravila i zamolila da je poliju vodom, što su neki očito shvatili doslovno.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana žrtva ovog trenda postao je i pjevač Harry Styles kojeg su tijekom nastupa u Beču pogodili nepoznatim predmetom. Na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj se vidi kako je Harry pogođen u oko tijekom izvedbe megahita "Sign Of The Times". Nakon toga sagnuo se držeći rukama lice.– I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da ga jako boli. Čini se da se morao sabrati, a onda se vratio nama i nastavio s nastupom – rekla je jedna obožavateljica za Yahoo.

Ovo se dogodilo i Drakeu, Bebe Rexhi, Kelsei Ballerini i Avi Max. Rexha i Drake bili su mete bacanja mobitela na njih dok su bili na pozornici, a Rexha je pretrpjela ozbiljnu ozljedu oka. Ballerini je u lipnju udarena u lice kad je bačena narukvica na nju dok je nastupala, zbog čega je pauzirala s pjesmom i sišla s pozornice, a Max je u lice udario posjetitelj koncerta koji je probio pozornicu prije nego što ga je osiguranje odnijelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.