Visoki gost

Marković vodi Platinija na specijalitete pa k premijerki

Foto: ''
Marković vodi Platinija na specijalitete pa k premijerki
20.10.2010.
u 09:40
Prvi čovjek Uefe, zajedno s Markovićem, doći će privatnim zrakoplovom iz Tirane, gdje je albanski savez slavio 80. obljetnicu
Pogledaj originalni članak

Prvi čovjek Nogometnog saveza Vlatko Marković nije imao vremena za razgovor. Zanimao nas je protokol koji su u HNS-u pripremili za dolazak predsjednika Uefe Michela Platinija.

Marković nas je uputio na glavnog tajnika Saveza Zorislava Srebrića jer je on jučer bio među uzvanicima u Tirani, gdje je bila priređena velika fešta. Albanski savez slavio je 80. obljetnicu osnutka. Iako su domaćini inzistirali na njegovu dolasku, izbornik albanske reprezentacije Josip Kuže nije bio tamo.

– Zamolio sam ih da me poštede te obveze jer sam još na tabletama i usporen, a to je ipak fešta. Nije da se osjećam loše, dapače... Baš sam prije neki dan bio na jednoj utakmici. Ovih me dana očekuje još jedan detaljan pregled nakon kojeg bih trebao poći u Zagreb. U Hrvatskoj bih trebao biti 28. listopada – kazao je Kuže.

A Marković bi s prvim čovjekom Uefe u Zagreb trebao stići danas prijepodne privatnim zrakoplovom iz Tirane. Njih će dvojica prvo biti na primanju kod premijerke Jadranke Kosor a potom će Marković svog gosta odvesti na ručak u Okrugljak.

Platini će u Hrvatskoj ostati jedan dan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.