Lokalne televizije potpisuju ugovor za prava

Iz Red Bulla: Nećemo dominirati zauvijek

Foto: Reuters/Pixsell
Iz Red Bulla: Nećemo dominirati zauvijek
29.03.2011.
u 08:43
- Button me nije mogao pošteno prestići koliko je god to puta pokušao, što se sada buni?, i dalje traje verbalni rat na relaciji Massa – Button.
Pogledaj originalni članak

Bolidi su jurili oko jezera u Melbourneu, što nažalost na domaćim televizijama nismo mogli vidjeti, no pregovori o kojima smo u subotu pisali trajali su i za vrijeme utrke.

– Iz Formula One Managementa ponudili su nama prava, a već u utorak trebali bi imati prijedlog ugovora te ga zatim i potpisati – objašnjava Davorin Štetner, čelni čovjek tvrtke Kreator Media, koja okuplja desetak regionalnih televizija. Ostalo je još samo potpisati ugovor i sljedeću ćemo VN Malezije ipak gledati iz naslonjača.

Toliko iz Hrvatske, a u Albert Parku u Melbourneu, kada se prašina koju su podigli na stazi slegla, šef Red Bulla Christian Horner ne želi pasti u trans već nakon prve pobjede:

– Mlada smo momčad, i mi učimo iz dana u dan, ali ono što ću vam reći, RB7 koji smo složili sjajan je bolid te smo čak i spremniji boriti se za naslov prvaka nego što smo to bili prošle sezone, dobro smo napisali domaću zadaću – kaže Horner, čiji je vozač Sebastian Vettel deklasirao konkurenciju.

– Neće to tako biti sljedećih 18 utrka, ne zavaravamo se. Znamo da će se Ferrari vratiti i te kako jak, a ni da McLaren neće samo mirno sjediti – dodaje Horner.

A upravo se između spomenute dvije momčadi "riga vatra". Felipe Massa i Jenson Button vodili su zanimljiv dvoboj, a nije se smirilo ni dan nakon utrke.

– Izgurao me sa staze, igrao je prljavo, nisam više mogao uhvatiti zavoj – kazao je Button, a Massa odgovara:

– Dobro smo se "potukli", zar ne? Pokušavao me prestići, ali ja sam samo čuvao svoju poziciju. Koliko god je puta probao, ja bih se svaki put obranio. A da bi uspio, morao je varati. Neka mu.

A Michael Schumacher i dalje negoduje jer je morao odustati zbog kvarova:

– Sramota! Nisam došao u Australiju da bih se baš tako brzo vratio u boks.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.