gssubih

Mostar: Spasilačke službe izvukle tijelo iz Neretve

Foto: GSSuBiH
Mostar: Spasilačke službe izvukle tijelo iz Neretve
15.03.2019.
u 10:18
Na poziv operativnog centra MUP-a spašavatelji Interventne spasilačke službe Mostar (ISS) izvukli su tijelo P. Š. (1963) koje je jutros uočeno ispod Lučkog mosta u Mostaru i predali ga ekipi hitne pomoći, priopćeno je iz GSSuBiH.
Pogledaj originalni članak

Policijskoj upravi Mostar u petak ujutro dojavljeno je da je u rijeci Neretvi, u blizini Staroga mosta, primijećeno beživotno tijelo koje pluta.

- Dobili smo dojavu da rijeka Neretva nosi tijelo prema Bunuru, odnosno prema mostu Hasana Brkića - izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Policija je pozvala u pomoć pripadnike Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar koji su sudjelovali u akciji izvlačenja tijela utopljenika.

- Na poziv operativnog centra MUP-a spašavatelji Interventne spasilačke službe Mostar (ISS) izvukli su tijelo P. Š. (1963) koje je jutros uočeno ispod Lučkog mosta u Mostaru i predali ga ekipi hitne pomoći, priopćeno je iz GSSuBiH.

Foto: GSSuBiH

U akciji je sudjelovalo šest spašavatelja ISS Mostar od toga dva s kajacima. 

Kako je priopćeno, i ova akcija još jedan je zorni primjer kako su volonteri Saveza gorskih službi spašavanja u BiH neizostavna i udarna snaga i resurs zaštite i spašavanja na nepristupačnim područjima unatoč apaurnoj činjenici kako to zakonima nije dovoljno prepoznato.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.