granica kod Gacka

Državljaninu BiH oduzeto 567 komada streljiva različitog kalibra

Državljaninu BiH oduzeto 567 komada streljiva različitog kalibra
19.07.2018.
u 14:26
Pogledaj originalni članak

Službenici Jedinice granične policije Trebinje u suradnji sa službenicima MUP Republike Srpske jučer su oduzeli 567 komada streljiva različitog kalibra prilikom kontrole Pasata, bh. registrarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Gacka.

Vozilom je upravljao V.Ć. (1990.), državljanin Bosne i Hercegovine koji nije imao dokumentaciju o legalnom nabavljanju i posjedovanju streljiva, a streljivo je pronađeno iza suvozačevog sjedala. 

Prema naredbi tužitelja Okružnog tužiteljstva u Trebinju protiv V.Ć. bit će podneseno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih tvari“.

Službenici JGP Gradiška 18.7.2018. uhitili su G.L. (1991.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenih djela „teška tjelesna ozljeda“ i „teška krađa“. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina. Državljanin BiH predan je službenicima Odjeljenja sudske policije Gradiška, prenosi Radiosarajevo.ba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.