REKORDER

12 puta osuđeni Čapljinac opet tužen za pljačku

buzuk
VL FOTO
01.02.2011.
u 08:23

Mario Buzuk (30) iz Čapljine, optužen za pokušaj uličnog razbojstva, odgovarat će za svoju čak 13. osudu

Mario Buzuk (30) iz Čapljine, optužen za pokušaj uličnog razbojstva, danas će se pri izjašnjenju o krivnji najvjerojatnije nagoditi za svoju čak 13. osudu, neslužbeno navode iz Županijskog suda Mostar. Buzuk je tek napustio zatvor u Dubrovniku, gdje je bio osuđen zbog paljevine broda u Cavtatu. Prema najnovijoj optužnici, tereti ga se da je lanjskog 15. listopada oko 17 sati, baš u vrijeme kada ga je tražila dubrovačka policija, na stubištu u prolazu koji vodi u čapljinsku Zrinsko-frankopansku ulicu, upotrebom sile i noža, pokušao oduzeti ručnu torbu od Andree P.

Prišao joj je s leđa te udario šakom, a potom jednom rukom uhvatio za remen govoreći ‘pusti torbu’, istovremeno mašući ispred oštećene nožem koji je držao u drugoj ruci, okrenute oštrice prema žrtvi, koja je pri trzaju pala. Razbojnik ju je vukao po stubištu te udario nogom u predjelu bubrega i hvatao rukama za kosu, da bi nakon toga iz torbice ispala dijabetičarska iskaznica koju je pljačkaš uzeo. Nesretnoj ženi u pomoć je pritekao slučajni prolaznik, koji je odgurnuo napasnika, nakon čega je ovaj pobjegao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije