burno na sjednici

Pandurević: Suspendirati Špirića dok se ne utvrde činjenice

05.07.2017.
u 13:05

Aleksandra Pandurević, zastupnica SDS-a, zatražila je da se u dnevni red današnje sjednice uvrsti suspenzija Nikole Špirića s mjesta predsjedatelja Povjerenstva za nadzor nad Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH.

Pandurević je rekla da je suspenzija potrebna, jer mediji u BiH pišu kako je Špirić zlouporabio položaj time što je navodno OSA-i poslao krivotvorene dokumente koje članovi parlamentarnog povjerenstva nikada nisu usvojili.

"Ja ne kažem da je ovo točno, ali do utvrđivanja činjenica, Nikola Špirić treba biti suspendiran", kazala je Pandurević, javlja N1. 

Na njenu tvrdnju reagirao je Stasa Košarac, zastupnik SNSD-a.

"Slažem se da se o svemu treba govoriti, ali tražiti suspenziju zbog medijskih natpisa nije uredu. Gospođice Pandurević, s obzirom da ste gospođica, vodite računa o svom imidžu. Nemojte stavljati nekome metu na prsa na osnovu medijskih natpisa", kazao je Košarac.

Na ovo je reagirala Nermina Kapetanović, zastupnica SDA.

"Ovo što ste rekli, gospodine Košarac je uvreda prema zastupnici i vi to dobro znate. Ovo se ponavlja u posljednje vrijeme stalno i nije uredu", kazala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije