Zenica

Održan okrugli stol ‘Utjecaj interneta na mlade’

12.11.2016.
u 09:00

U organizaciji Udruge školskih pedagoga ZDŽ-a, u Zenici je održan okrugli stol pod nazivom “Utjecaj interneta na mlade”, na kojem su sudjelovali pedagozi, predstavnici Zavoda za bolesti ovisnosti ZDŽ-a, Pedagoškog zavoda, resornog županijskog Ministarstva i mladi. Osnova za organiziranje ovog skupa bili su podaci iz nedavno urađene ankete, s uzorkom od 1000 učenika iz 26 osnovnih i srednjih škola s područja ZDŽ-a, koja je pokazala da je internet dominantan medij među mladima.

- Prema anketi, najviše se koriste društvene mreže i igrice, a učenici u prosjeku uz internet provode dnevno od tri do osam sati, često i kada bi trebali spavati”, kazala je predsjednica županijske Udruge školskih pedagoga Edina Kos Burić.

Na skupu se, ipak, najviše razgovaralo o negativnim stranama korištenja interneta te prevenciji ovisnosti o njegovom korištenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije