Mostar Bus sudjeluje na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Mostarski bus za Mostarski sajam vozit će svakih sat vremena tijekom sajma

Mostar Bus - sajam
15.04.2024.
u 21:27

Osim predstavljanja usluga, planova i inovacija u javnom gradskom prijevozu Mostar Bus osigurao je nagradne igre, kupone za besplatne vožnje, osvježenje u autobusima, prigodne darove i iznenađenja.

JP Mostar Bus d.o.o. za sudjelovanje na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar koji se održava od 16. do 20. travnja 2024. godine u Mostaru pripremio je brojne nagrade za posjetitelje i putnike koji se budu vozili linijom br. 2. Uz redovite polaske, Mostar Bus će osigurati udobno putovanje i efikasnu povezanost sa svim događanjima u gradu tijekom Sajma a linija će obuhvatiti ključne lokacije grada. 

MOSTARSKI BUS ZA MOSTARSKI SAJAM vozit će 'Svakih sat vremena tijekom sajma'. Osim predstavljanja usluga, planova i inovacija u javnom gradskom prijevozu Mostar Bus osigurao je nagradne igre, kupone za besplatne vožnje, osvježenje u autobusima, prigodne darove i iznenađenja. 

JP Mostar Bus poziva sve zainteresirane da posjete njihov štand na Sajmu gospodarstva u Mostaru i da se pridruže zajednici koja podržava razvoj održivog i efikasnog javnog prijevoza, priopćeno je iz JP Mostar Bus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije