večera povodom Mostarskog sajma i otvorenja zračne linije Mostar - Beograd

Čović o večeri s liderima: Sinoć smo puno stvari dogovorili

Dragan Čović glasovanje u Mostaru za Sabor RH
Foto: Vecernji.ba
1/2
16.04.2024.
u 09:10

Lider HDZ-a Dragan Čović je sinoć bio domaćin večere povodom Mostarskog sajma i otvorenja zračne linije Mostar - Beograd. Razgovarao je s Nerminom Nikšićem, Aleksandrom Vučićem, Miloradom Dodikom i Miroslavom Lajčakom. Nakon što je jutros u Mostaru glasovao na parlamentarnim izborima Republike Hrvatske Čović je prokomentirao i sinoćnju večeru, prenosi Klix.ba.

"Što se tiče večere, atmosfera je bila i više nego prijateljska. Šaljemo jednu poruku da BiH nije sama i kada različito vidimo neke stvari treba sjediti i razgovarati. Nijedna od tema koje nas danas opterećuju, bez obzira jesu li unutarnja pitanja u BiH ili u okružju, nije zaobiđena. Jučer je bilo puno susreta, danas ih slijedi i još više. Puno smo stvari dogovorili, znam da vas sve to zanima, ali bolje je da u tišini dogovorimo neke stvari, nego da ih raspravljamo u medijima", dodao je Čović.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije