Premijerka HNŽ

Buhač dočekala Plenkovića u Zračnoj luci Mostar

16.04.2024.
u 10:18

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač jutros je u mostarskoj Zračnoj luci dočekala predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića koji je u Mostar stigao kako bi, kao lider ovogodišnje zemlje partnera, svečano otvorio 25. Međunarodni sajam gospodarstva ''Mostar 2024."

Vlada HNŽ-a strateški i pokroviteljski godinama stoji kako uz mostarski sajam kao gospodarsku manifestaciju od regionalnoga značaja, tako i uz Zračnu luku Mostar čiji razvitak poima kao strateški cilj u ukupnomu razvitku prometne infrastrukture i HNŽ-a kao globalno prepoznatljivoga turističkog odredišta, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Podsjetimo, Buhač je u ponedjeljak sudjelovala i u dočeku srbijanskoga predsjednika Aleksandra Vučića koji je, slijetanjem prvoga zrakoplova ''AirSerbia'' u Zračnu luku Mostar, službeno označio otvaranje izravnih letova između Mostara i Beograda (Republika Srbija).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije