snimka

Policajac ubio psihički bolesnu ženu dok je trčala s nožem

policajac
13.05.2016.
u 19:50

Policija Sjeverne Karoline objavila je dramatičnu snimku na kojoj je snimljen trenutak u kojem policajac Tim Bloch puca na 46-godišnjakinju koja je trčala za vlastitom majkom noseći veliki nož, javlja Daily Mail.

Chieu Di Thi Vo (46) ubijena je 25. ožujka 2014. godine nakon što je policija reagirala na dojavu o borbi u stambenom kompleksu u Greensborou. Vijetnamka Vo nije govorila engleski jezik, a u trenutku dolaska policije svađala se s majkom i vikala na vijetnamskom jeziku. Policija je objavila kako je žena došla do policajca držeći veliki nož te ga je odbijala baciti.

Na zahtjev obitelji Vo objavljena je snimka. Oni smatraju kako policija nije propisno reagirala te da nisu smjeli upucati ženu koja pati od bipolarnog poremećaja. Snimka kamere koja je montirana na rame policajca počinje u trenucima kad se on raspituje gdje se nalazi napadačica. Također se čuje i kako policajac nekoliko puta naređuje Vo da spusti nož, a nakon što žena nije reagirala, policajac je u nju ispalio nekoliko hitaca. Ubrzo je pala. Prebačena je u bolnicu, gdje je dva dana kasnije preminula.

Bloch je nakon istrage oslobođen krivnje, no 2014. godine odlučio je napustiti službu. Tvrdi kako video ne prikazuje trenutak kada je krenuo davati prvu pomoć napadačici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije