priznanje

Streep za govor protiv Trumpa dobila nagradu za ljudska prava

glumica
13.02.2017.
u 20:45

Nakon što je na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju imala vatreni govor kritizirajući američkog predsjednika Donalda Trumpa (70) i njegovu politiku prema strancima, glumicu su u subotu nagradili za borbu za ljudska prava, prenosi 24sata.hr

I tog je puta odgovorila Trumpu i pozvala ljude da se suprotstave ‘crnokošuljašima’, nakon čega je dobila gromoglasni aplauz u dvorani u New Yorku.

 

- Nepoštivanje rađa nepoštivanje, isto kao što i nasilje potiče nasilje. Kada najjači zlorabe svoje pozicije, svi smo u problemima - rekla je Meryl na dodjeli Zlatnih globusa.

Trump je prije nego što je poslušao glumičin govor na dodjeli, rekao da ga nimalo ne čudi da ga napada 'grupa liberalnih filmaša'. Nakon toga oglasio se na Twitteru.

 

Meryl Streep, one of the most over-rated actresses in Hollywood, doesn't know me but attacked last night at the Golden Globes. She is a.....

- Meryl Streep, jedna od najprecjenjenijih glumica u Hollywoodu me ne poznaje, ali me ipak napala sinoć na Zlatnim globusima. Ona je ... - stoji na Twitteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije