nogomet

Tragedija na terenu: Igrač preminuo tijekom utakmice

nogomet
ilustracija
06.12.2016.
u 20:29

Khalfan je zabio gol petom za vodstvo svoje momčadi, ali ubrzo nakon toga se srušio na travnjak nakon starta naizgled bezazlenog suparničkog igrača i počeo se tresti

Nogometna tragedija dogodila se u nedjelju u Tanzaniji tijekom U20 momčadi Mbao FC-a i Mwadui FC-a. Tijekom susreta je preminuo 19-godišnji napadač Ismail Mrisho Khalfan, a u ponedjeljak je održan pogreb.

Khalfan je zabio gol petom za vodstvo svoje momčadi, ali ubrzo nakon toga se srušio na travnjak nakon starta naizgled bezazlenog suparničkog igrača i počeo se tresti. Liječnici su brzo reagirali, sudac mu je podigao noge kako bi krv lakše došla do srca, ali ga nisu uspjeli spasiti. Liječnici su ga proglasili mrtvim po dolasku u bolnicu, prenosi Goal.

Mladi nogometaš koji je igrao i za U-20 reprezentaciju Tanzanije preminuo je od srčanog udara, a tanzanijski nogometni savez je najavio istragu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije