Kup BiH

Široki na Mladost, najjači sudar na Tušnju

19.02.2016.
u 08:00

Ždrijeb je odlučio da se u četvrtfinalu Nogometnog kupa BiH za seniore sastanu: Radnički – Radnik, Široki Brijeg – Mladost, Borac – Željezničar i Sloboda – Sarajevo. Prve se utakmice igraju 9. ožujka, a domaćini su prvoimenovane momčadi.

Uzvrati 16. ožujka

Polufinalisti će biti poznati nakon uzvrata 16. ožujka. Čim su se doznali parovi, krenuli su komentari. Opća je procjena kako je Radnik imao sreće, jer su Bijeljinci dobili "najlakšeg suparnika" – Radnički iz Lukavca, jedini niželigaški klub. Radnku ide u prilog i što je domaćin u uzvratnoj utakmici, što ističe i njegov trener Slavko Perović:

- Imali smo sreće. Očekujemo sigurni prolaz u polufinale...

Susret Sloboda – Sarajevo ocijenjen je najjačim parom:

- Da sam birao, sigurno bih izabrao nekoga drugog, Sarajevo ni u snu. Imamo "ugusto" tri jake utakmice, Borac i Radnik u prvenstvu, Sarajevo u kupu... Idemo "iskopati" iz toga što se najviše može, kaže uspješni trener Slobode Husref Musemić, koji nam se javio iz Antalyje, gdje se Sloboda priprema za nastavak drugog dijela sezone.

Žele opravdati ulogu favorita

A s Koševa tvrde kako će Sarajevo opravdati ulogu favorita, ući u polufinale, na kraju i osvojiti kup:

- Težeg protivnika od Slobode nismo mogli dobiti, ali siguran sam da ćemo se mi radovati nakon dvije utakmice, izjavio je Miodrag Ješić, trener Sarajeva...

Slaven Musa rekao nam je svoje razmišljanje nakon vijesti da je Široki u četvrtfinalu izvukao Mladost D/K: - Bilo je i težih protivnika, zato sam zadovoljan. Ne pada nam na pamet ikoga podcjenjivati, pa ni Mladost. A cilj smo sebi davno "nacrtali" – proći i na kraju osvojiti pehar! Borac ide na Željezničar, koji je favorit i zbog kvalitete i zbog činjenice da je domaćin na Grbavici u uzvratu:

-Naš je cilj ostanak, ali lijepo je ući u polufinale kupa, kaže trener Borca Aleksandar Janjić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije