tri utakmice

Rukometaši BiH otputovali u Makedoniju

rukomet
02.01.2017.
u 13:44

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u Makedoniju gdje će u naredna tri dana odigrati tri kontrolne utakmice s reprezentacijom te zemlje, koja se priprema za nastup na svjetskom prvenstvu u Francuskoj (od 9. do 25. siječnja), javlja Fena. 

Reprezentacija BiH obavit će 15-dnevne pripreme tijekom kojih će odigrati pet prijateljskih utakmica. Nakon susreta s Makedonijom izabranici izbornika Bilala Šumana 7. siječnja putuju u Beograd gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice s reprezentacijama Saudijske Arabije (8. siječnja) i Bahreina (9. siječnja), koje se također pripremaju za SP. 

Reprezentacija BiH se vraća u Sarajevo 9. siječnja i na okupu će ostati još sedam dana, gdje će u svojoj stalnoj bazi na Ilidži trenirati i pripremati se za predstojeće utakmice u nastvaku kvalifikacija za europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj.

Reprezentaciju BiH očekuju još četiri kvalifikacijske utakmice - dvomeč s Finskom 3. i 6. svibnja, domaći susret sa Španjolskom 14. lipnja, te tri dana kasnije gostujući susret protiv Austrije. Do utakmica s Fincima planirano je još jedno okupljanje u travnju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije