Pripreme

Kraljevi u Hercegovini

25.01.2017.
u 10:00

Od danas se nogometaši Metalleghe BSI nalaze u Hercegovini gdje će se idućih dana pripremati za nastavak sezone u Ligi 12.

U Hercegovinu su otputovala 24 nogometaša: Fejzić, Kuzmić, Pervić, Benović, Rašić, Helvida, Stakić, Sarić, Jozić, Grković, Jovanović, Aščić, Franić, Karađuz, Zeba, Tankuljić, Aletić, Vidović, Durak, Beganović, Kovač, Smajić, Dilberović i Jakupović, stručni stožer: Neretljak, Šapina, Vincetić, Kovačević i Jurinović, te fizioterapeut Ganibegović. Prva destinacija bio je Čitluk gdje je u utorak odigrana i prva testna utakmica. Protivnik je bio hrvatski prvoligaš RNK Split, a susret je završen neodlučenim 2:2. Splićani su bolje otvorili utakmicu te nakon prvih 45 minuta imali vodstvo od 2:0. Oba puta nakon katastrofalnih pogrešaka obrane Jajčana pogodio je Jovanović. U drugom poluvremenu ipak druga priča. Metalleghe BSI se budi, pa u 75. minuti Amil Dilberović smanjuje na 2:1. U 83. novak u redovima bh. premijerligaša Antonio Vidović iz jedanaesterca pogađa za 2:2. Do kraja nije bilo pogodaka, a publika je mogla vidjeti vrlo kvalitetnu utakmicu uz četiri pogotka. Nakon ovog dvoboja kraljevi se sele u Mostar, gdje će trenirati do subote kada će odigrati susret s NK Vitez. Inače, na adresu jajačkog premijerligaša stigao je dopis HNS-a u kojem se poziva Ivana Tankuljića na reprezentativno okupljanje U-18 reprezentacije Hrvatske.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije