Trener mostarskog Zrinjskog

Ivanković: Pokazali smo pravi karakter, bili smo dostojan protivnik

Mario Ivanković
15.12.2023.
u 08:03

Igrači Zrinjskog dugo su sinoć slavili na svome travnjaku s navijačima nakon neriješenog rezultata (1-1) u susretu Konferencijske lige protiv momčadi Aston Ville

Trener mostarskog Zrinjskog Mario Ivanković ocijenio je kako je ovaj susret te nastup u Konferencijskoj ligi pokazali pravi karakter momčadi.
“Osvojili smo četiri velika boda, a u svim susretima smo bili dostojan protivnik. Na kraju moramo biti zadovoljni susretima u grupi”, rekao je Ivanković.

Igrač utakmice Zrinjskog bio je hrvatski nogometaš Matija Malekinušić koji je postmigao sjajan pogodak s 20-tak metara. Ocijenio je kako je bio izvanredan osjećaj postići gol i hrabro se suprostaviti engleskoj momčadi.

„Mislim da nas je većina ekipa podcijenila. Svi su mislili da ćemo biti kanta za napucavanje, ali pokazali smo da nije tako“, izjavio je Malekinušić.  

Zrinjski je prva momčad iz BiH koja se plasirala u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja. Zajedno s njima od Europe se oprašta i AZ Alkmaar kojega su pobijedili u Mostaru nakon velikog preokreta jer su na poluvremenu gubili 0-3, a na kraju slavili 4-3. U dalje natjecanje idu Aston Villa i Legija iz Varšave.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije