NAKON OZLJEDE

Englezi o planovima Ivana Perišića: Navijači Hajduka trebali bi početi s pripremama za slavlje

Ivan Perišić
29.11.2023.
u 07:36

Priča je počela Perišićevim obećanjem da će zaigrati u bijelom dresu, a osobito se intenzivirala nakon dolaska novoga trenera Angea Postecogloua na klupu Spursa

Engleski novinar Nizaar Kinsella, na Twitteru je objavio novosti o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću koji zbog ozlijede koljena nije mogao sudjelovati u završnici kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, a propustio je i prvi dio sezone u engleskom prvenstvu.

Prema Kinsellovim navodima, Ivan Perišić više neće igrati za Tottenham. Od kad se ozlijedio nagađa se hoće li se moći vratiti prije isteka ugovora na ljeto. Trenutno je na rehabilitaciji zbog puknuća križnih ligamenata, a čak i ukoliko bude dobrog zdravstvenog stanja, pitanje je koliko će igre vidjeti do kraja sezone.

Dakako, ovo nije toliko loša vijest za Hajdukove navijače koji se već dugo nadaju da će se Perišić konačno vratiti u Split i zaigrati na Poljudu. Priča je počela Perišićevim obećanjem da će zaigrati u bijelom dresu, a osobito se intenzivirala nakon dolaska novoga trenera Angea Postecogloua na klupu Spursa. Trener je ipak odlučio koristiti Perišića i tako iznenadio mnoge, no ozljeda im je obojici pokvarila planove.

Kinsell navodi kako Perišić sada ozbiljno razmišlja o povratku u Hajduk, a navijači će ga svakako srdačno dočekati ukoliko se to ostvari. U London je Perišić stigao u ljeto 2022. kao slobodan igrač. Do sada je za Spurse odigrao 50 utakmica, upisao jedan gol i 14 asistencija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije