Spektakl u Lisinskom

Sinčić je djevojku Vladimiru izveo na Jacquesov koncert

Jacques Houdek
VL
15.04.2015.
u 12:28

Jacques Houdek je opet, nakon šest godina, imao koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog. Slavio je i rođendan, a brojni poznati uživali su u njegovim pjesmama

Koncert je otvorio novim singlom 'Nov čovjek', a ugostio je i tamburaški sastav Prijatelji iz Đakova s kojima snima novi album. Jacquesa Houdeka (34) je u Lisinskom pratio orkestar pod ravnanjem maestra Antuna Stašića, s kojim je pjevač i mentor u showu "Voice" išao u osnovnu glazbenu školu. Njega su zvali mrvica, a mene krafnica - našalio se Houdek na koncertu.
Na rođendanskoj gaži gostovali su mu i Oliver Dragojević te kandidati "Voicea". Osim svojih pjesama, Jacques je u tri i pol sata svirke izveo i omiljene strane hitove, a prisjetio se i pokojnih kolega Toše Proeskog, Vinka Coce, Dina Dvornika i Kemala Montena. Od poznatih na koncertu su se pojavili Josipa Lisac, Ivan Vilibor Sinčić s djevojkom Vladimirom, Marko Tolja, Ivana Kindl i mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije