LJUBAVNI RASPLET

Tom Cruise prekinuo ljubavnu vezu s 25 godina mlađom Ruskinjom: Susjedi su u istoj zgradi

Tom Cruise i Elsina Khayrova
Profimedia
23.02.2024.
u 09:33

Popularni glumac Tom Cruise prekinuo je kratku ljubavnu romansu s njegovom ruskom odabranicom, a nekoliko dana prije prekida upoznao je i njezinu djecu.

Američki glumac Tom Cruise navodno je prekinuo romansu s 36-godišnjom Elsinom Khayrovom, piše britanski The Sun. Prije samo nekoliko dana 61-godišnji glumac upoznao je njezinu djecu, a sada je pak njegov prijatelj ispričao stranim medijima da je glumac taj koji je htio prekinuti vezu, ali da nastoji ostati u dobrim odnosima s Elsinom zato što žive u istoj zgradi u Londonu. - Bilo bi nezgodno završiti vezu na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje - kazao je izvor. 

Podsjetimo, sredinom veljače izvijestili smo o njihovu ljubavnom odnosu. - Dobro je poznato u Elsinim krugovima da su ona i Tom sada par. Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je prespavao u Elsinom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijep. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč svom bogatstvu, rade puno stvari koje rade i obični parovi – rekao je izvor blizak paru za Daily Mail. 

Tada je novopečeni par došao na gala večer u znak podrške humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity iz Londona, gdje je princ William bio počasni gost. Iako su Cruise i Khayrova došli tamo odvojeno, prijatelji su izjavili da to ne iznenađuje jer većinu vremena provode iza zatvorenih vrata u njezinom višemilijunskom stanu u Knightsbridgeu u Londonu. Međutim, ipak su odlučili otići zajedno u šetnju Hyde parkom.

Podsjetimo, holivudski zavodnik već se tri puta ženio, a ako ova veza postane ozbiljna, ovo bi mu bio četvrti u nizu. Bio je u braku s Mimi Rogers od 1987. do 1990., s Nicole Kidman od 1990. do 2001. i s Katie Holmes od 2006. do 2012. godine. Elsina se pak razvela od bivšeg supruga Dmitrija Tsetkova 2022. godine, a 43-godišnji ruski oligarh u prosincu prošle godine progovorio je o njihovu mukotrpnom razvodu i trogodišnjoj bitki za koji tvrdi da ga je koštao više od 150 milijuna dolara. „Bez obzira s kim je ona, s Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebala biti svjesna da ona voli finije stvari te da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči, ali i novčanik širom otvorene“, poručio je ruski oligarh i dodao: „Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje“, zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije