PJEVAČICA I AKTIVISTICA

Tko je suprug Ide Prester? Zbog njega se preselila u Srbiju, a njihova ljubav ruši predrasude

13.04.2024.
u 17:19

Ida i suprug Ivan Peševski približavaju se 11. godini braka, a dirljivom objavom na Instagramu voditeljica se odlučila prisjetiti prvog upoznavanja. Pokazala je točno mjesto na kojem se dogodio sudbonosni susret.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (45) u dugogodišnjem je i sretnom braku sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim (46). Njihovi počeci nalikuju na priču iz filma, a Prester se objavom na društvenoj mreži Instagram vratila 12 godina u prošlost, na dan sudbonosnog susreta. 

-Točno na ovom mjestu smo se prvi put ugledali. Pred 12 godina u beogradskom Kulturnom centru GRAD, na rođendanu zajedničkog prijatelja Ewoxa. Ja ga se dobro sjećam, šarenog šašavca. On je mene doduše do sutradan zaboravio, pa me opet krenuo ‘muvati’ kad smo se sreli. E pa onda sam se potrudila da me zapamti -, napisala je Ida uz fotografiju nje i supruga kako zagrljeni sjede na klupici, dok iza njih na derutnom zidu još uvijek jasno vidljivim slovima grafitom stoji ispisano pitanje 'A koga ti voliš?'. 

-"Neka vas ljubav i sreća i dalje prate", "Divno nešto, hvala Ida", "Kakva divna slika, puna ljubavi", "Vi ste meni najdivniji par", "Ovo iza vas je grafit nastao na jednom od Nedelja ponosa. Vi ste hodajući koncept." - nizali su komplimente i lijepe želje oduševljeni obožavatelji. Na slikama par nosi intrigantne modne kombinacije, po čemu su kroz godine postali poznati gdje god se pojavili. Objava je u nešto više od 24 sata sakupila preko 12 tisuća lajkova. 

Njezin odabranik Ivan bavi se poduzetništvom, a nakon dolaska u Zagrebu je otvorio trgovinu 'La Canntina' u kojoj se mogu kupiti razni CBD proizvodi kao što su cvjetovi, ulja, pribor, kozmetika i veliki 'smart' asortiman. Peševski svoje profile na društvenim mrežama drži izvan dometa javnosti, a sa suprugom ga najčešće viđamo po raznim luksuznim putovanjima koje ona dijeli na Instagramu. Primjerice, ranije ove godine su otišli na romantično putovanje u Berlin gdje se voditeljica razboljela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije