SLAVNA GLUMICA

Tko je navodno novi dečko Angeline Jolie? Nosi dredlokse, reper je, a Britanci ga obožavaju

Angelina Jolie i Akala
Profimedia
02.01.2024.
u 07:09

Slavna glumica Angelina Jolie navodno je u vezi s britanskim reperom imena Akala, a već nekoliko puta uhvaćeni su zajedno.

Svi se sjećamo kultnog para Angeline Jolie Brada Pitta, a od njihova razvoda prošlo je već sedam godina. Od trenutka kada je postala slobodna žena povezivali su je nekoliko poznatih muškaraca, a nikada javno nije potvrdila ni demantirala već spomenute veze. Glumica je nedavno uhvaćena u društvu britanskog repera Akala, pravog imena James Kingsley McLean Daley. Zajedno su posjetili talijanski Milano te s društvom  iz biografskog dramskog filma „Maria“ u kojem Angelina glumi opernu pjevačicu Mariu Callas, otišli na večeru. 

Naravno, ovo nije bio prvi put da je par viđen zajedno. Uhvaćeni su kako se druže i na nekoliko koncerata i u svibnju prošle godine zajedno su bili na književnom festivalu Calabash na Jamajci. Ni jedno od njih do sada službeno nije potvrdilo vezu, a mnogi svjetski mediji proglasili su ih parom. Kada je riječ o njezinu bivšem suprugu Bradu Pittu, njega već neko vrijeme povezuju s mladom Španjolkom Ines de Ramon. 

 

Foto: Profimedia

 

Podsjetimo, glumica Angelina Jolie je u posljednjem velikom intervjuu koji je dala ispričala mnoge detalje iz svog života te čime bi se bavila da nije glumica i koji bi posao danas odabrala, ali i s čime se bori. - Danas ne bi odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morat dijeliti - započela je svoju ispovijest za Wall Street Journal Jolie. Kako je rekla, više od dva desetljeća provedena pod tako intenzivnim zanimanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njezinog razvoda od Brada Pitta. Glumica je pojasnila da joj je ta prisutnost nje u medijima zbog razvoda izazvala toliki stres da je 2018. godine, tijekom snimanja Disneyjevog nastavka 'Gospodarica zla 2' primijetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi puta snimala Zluradu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije