Oprezna Suzana Mančić:

Sve kućne snimke sam već bacila...

suzana
29.11.2016.
u 13:00

Prvi kućni pornić Suzane Mančić (59) bio je s njenim bivšim suprugom Nebojšom Kunićem. Bivša loto djevojka neutješno je plakala kada je snimka procurila u medije. Dvije godine nakon toga, objavljena je i snimka seksa s njenim suprugom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, prenosi 24sata.hr

Od tada, kaže Suzana, naučila je svoju 'lekciju'. 

- Sve kućne snimke sam odavno bacila - priznala je Mančić kojoj je jasno da su mnogi muškarci odrasli uz 'njen lik i djelo' no ona nema namjere biti ničija 'trofejna djevojka'. 

Suzana je postala poznata po svojim estetskim korekcijama te 'jedinstvenim' tretmanima poput orošavanja vagine nakon kojeg joj je, rekla je prošle godine, seks fantastičan. 

 

Screenshot YouTube | Autor: Screenshot YouTubefoto: Screenshot YouTube

Mančić smatra i da ima jednako dobru guzu kao i Jennifer Lopez, kojoj se divi zbog savršene figure. 

Svog je supruga zavela, kaže, osmijehom s kojim počinje i završava dan. 

- On kaže da ima lijepih žena, ali da nikada nije bio sa takvom ženom kao što sam ja. Voli kod mene to što iznad ljepote i atraktivnog izgleda imam dobru prirodu i osmijeh s kojim se budim i s kojim završavam dan - objašnjava Suzana te priznaje da često sama sa sobom priča gledajući se u zrcalo.

- Nekada kažem sebi: Jao, na šta ličiš, a često izgovorim: Jao, mačko, i dalje si dobra - priznaje Mančić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije