Minaj bijesna:

Poznati dizajner mi se ne javlja jer je rasist...

Mineja
06.02.2017.
u 10:46

- Po meni je nazvao tenisice, a ne želi primiti moj poziv - napisala je reperica na društvenoj mreži. Htjela je da joj dizajner Giuseppe Zanotti pomogne napraviti kolekciju nakon što je čula da je surađivao s Jennifer Lopez (47) i Zaynom Malikom (24). Smatra da je očito problem njezina rasa, prenosi 24sata.hr

- Neću tolerirati rasizam i nepoštovanje. On se MENI ne javlja?! Nije me briga za novac, neka ga pokloni u dobrotvorne svrhe u moje ime - zaključila je bijesna Minaj. 

 

Nicki je o Giuseppeu repala u svom hitu 'Monster', a 2013. je u glazbenom spotu nosila njegove cipele. Reperica je dizajnera upoznala prije nekoliko godina, kada joj je on, kaže, rekao da mu je inspiracija. 

Minaj je pozvala obožavatelje da na društvenim mrežama pišu hashtag: 'plati mi', i 'Giuseppe, što ima?'. Smatra da je njen problem tipičan za poslovnu ženu koja ne dobiva novac kojeg zaslužuje. 

- Upravo zbog ovoga žene dobivaju manje plaće za iste poslove. Kada se žena buni na nepravdu, svi je 'razapnu' - smatra reperica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije