Mariah ne uči na greškama

Opet si pokušala stanjiti struk

Mariah se 'utegnula'
30.11.2016.
u 15:44

Mariah Carey (46) ne prestaje objavljivati loše obrađene fotografije na Instagramu. Pjevačica je zahvalila obožavateljima koji su došli na njen koncert u Honolulu te je pozirala u badiću, a preko bokova je stavila svjetlucavi pare. 

No na fotografiji se vidi da je Mariah pokušala stanjiti struk, a neki smatraju da joj i noge izgledaju puno tanje. 

-  Tvoje 'fotke' su sve čudnije i čudnije - komentirao je jedan obožavatelj, dok su drugi pjevačici poručili neka prestane koristiti Photoshop jer je vole onakvu kakva je. 

Pjevačica je prije samo pet dana imala sličnu 'katastrofu'. Naime objavila je 'fotku' na kojoj si je stanjila bedra i ruke te time 'izobličila' svoju okolinu. 

- Budi primjer mladim djevojkama i budi ponosna na svoje pravo tijelo - poručili su joj tada.

U srpnju je također izazvala podsmijeh javnosti kada se 'umetnula' kako izlazi iz privatnog zrakoplova. Iako su je paparazzi fotografirali tog dana u potpuno drugačijoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je stigla na aerodrom u Londonu, pjevačica je objavila 'fotku' na kojoj izgleda znatno mršavije. 

Početkom godine, kada je najavljivala svoju povratničku turneju, Mariah je 'osvanula' u top formi u zlatnom bikiniju na fotografiji na Instagramu. Pjevačica je tada tvrdila da je s tadašnjim dečkom Jamesom Packerom u Australiji na odmoru. Njeni obožavatelji bili su uvjereni da je Mariah objavila 'fotku' staru barem 12 godina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije