filmska karijera

Ona je nezaustavljiva: Rihanna sada želi osvojiti i Hollywood

Rihanna
12.08.2016.
u 08:25

Seksi pjevačica glumit će u filmu sa Sandrom Bullock i Cate Blanchett. Rihanna je već imala manju ulogu u filmskom promašaju ‘Bojni brod’, ali to ju nije pokolebalo

Rihanna (28) ove godine ozbiljno radi na svojoj filmskoj karijeri. Nakon što je dobila ulogu u seriji 'Bates Motel', glumit će i u holivudskom blockbusteru 'Oceanovih 8'.

Radi se o remakeu hita 'Oceanovih 11' i njegovih nastavaka, u kojima će glavne uloge pripasti isključivo ženama. Osim Rihanne, u budućem hitu glumit će cijela plejada najvećih svjetskih glumica. Tu su Sandra Bullock (52), Cate Blanchett (47), Anne Hathaway (33), Helena Bonham Carter (50), Mindy Kalling (37) i američka reperica Nora Lum (28). 

Redatelj će ipak biti muškarac, a posla će se krajem godine primiti Gary Ross, koji je režirao serijal 'Igre gladi'. Ulogu je odmah ponudio i zvijezdi tih filmova Jennifer Lawrence (25), ali zbog već dogovorenih projekata ona ju je odbila. 

Snimanje bi trebalo početi iduće godine. Rihanni ovo neće biti filmski prvijenac. Imala je manju ulogu u akcijskom filmu 'Bojni brod' 2012. godine, koji je bio veliki promašaj. Ni Rihannine glumačke sposobnosti nisu oduševile kritičare. 

U lipnju je objavljeno kako će glumiti u petoj i šestoj sezoni seriji 'Bates Motel'. Serija je prethodnica kultnog Hitchcockova filma 'Psiho' iz 1960. godine i prati mladog Normana Batesa prije događaja prikazanih u filmu. Rihanna će u posljednje dvije sezone glumiti Marion Crane, koju je u originalnom filmu utjelovila legendarna glumica Janet Leigh, prenosi 24sata.hr.

Filmskim i televizijskim obvezama seksi Rihanna će se posvetiti nakon što u studenom u Abu Dhabiju završi svjetsku turneju na kojoj promovira svoj novi hit album 'Anti'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije