Khloe:

Nevinost sam izgubila s 15 godina, bila sam uplašena

Khloe
12.04.2016.
u 14:30

Khloe Kardashian (31) rekla je da je njezin prvi seks bio zastrašujuće iskustvo, a otkrila je i da je prvi orgazam doživjela tek nakon što se već godinama seksala.

- Nije zabavno izgubiti nevinost. Čudno je i uplašen si i boli i ne znaš što će se dogoditi. Ja sam imala 15, a on je bio stariji i već je bio iskusan u seksu. Zapravo se ne sjećam boli, ali sjećam se da sam samo htjela da se sve što prije završi. Definitivno ne možeš doživjeti vrhunac kada ti je prvi put - rekla je Khloe, koja je trenutačno sama, iako dosta vremena provodi s Lamarom Odomom, s kojim je u procesu rastave, prenosi 24sata.hr

foto: Instagram

Priznala je i da nekoliko godina uopće nije uspjela doživjeti orgazam nakon što je postaloa seksualno aktivna.

- Uopće nisam znala kakav je to osjećaj dok ga nisam doživjela, kod seksa mi se sviđalo što je jako intiman. Kada se napokon dogodio, bila sam sva 'a o tome se radi'. - otkrila je.

Ispričala je i da se prvi put poljubila s dečkom kada je imala 12 ili 13 godina dok je bila s obitelji na odmoru na Havajima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije