HRVATSKO-SRPSKI PAR

Naš glumac pokazao koliko voli 11 godina mlađu kolegicu: Držali se za ruke i crvenjeli od ljubavi

10.02.2024.
u 20:45

Goran Bogdan i njegova 11 godina mlađa kolegica Jovana Stojiljković prošetali su crvenim tepihom držeći se za ruke i tako svima potvrdili koliko se zaista vole.

Hrvatski popularni glumac 43-godišnji Goran Bogdan bio je jedan od glavnih zvijezda novog filma "Živi i zdravi" na čijoj se beogradskoj premijeri pojavio u društvu voljene glumice i djevojke Jovane Stojiljković. Ovaj glumački par zajedno se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovog puta uhvaćeni su s osmijehom na licu držeći se za ruke prošetali su crvenim tepihom gdje su pozdravili kolege i okupljenu publiku.

Glumac je za ovu svečanu priliku odjenuo crvenu majicu preko koje je prebacio crni sako, crne hlače i smeđe cipele od brušene kože. Njegova ljepša polovica odjenula je crni kombinezon, a preko njega je odjenula cvjetni šareni sako, crne platforme i crnu torbicu. Na crvenom tepihu 'zaskočili' su ih srpski novinari tabloida "Blic" te ih upitali da prokomentiraju svoju ljubavnu romansu.

- Ni najmanje ne uživam ovdje na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram, nikada, hvala vam - kazao je Goran Bogdan koji je nekoliko godina u ljubavnoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom poznatoj široj publici po hit-filmu "Južni vjetar". Iako je dvojac svojedobno prekinuo svoju ljubav, obnovili su je krajem 2021. godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što su bili rekli da je definitivno kraj.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije koja se snimala u Hrvatskoj, a prema pisanju domaćih medija, još ranije je otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze - zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Ipak, sudbina je imala sasvim drugačije planove za ovaj hrvatsko-srpski par. 

Podsjetimo, dvojac je svoju vezu započeo 2019. godine, a za njihovu se romansu doznalo kada je naš glumac svoju srpsku kolegicu iznenadio velikim buketom nakon premijere predstave u "Narodnom pozorištu" u Beogradu - u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko govore o svom privatnom životu ipak su se neki detalji doznali i isplivali u javnost. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije