postala najstarija Bondova djevojka u povijesti

Monica Bellucci potpuno gola snimila vruće scene seksa

čkć
12.12.2016.
u 16:49

MONICA BELLUCCI prošle godine se našla u središtu pažnje jer je postala najstarija Bondova djevojka u povijesti, no ove godine dokazala je još jednom da su godine samo broj kad se skinula i s latino zavodnikom Gaelom Garciom Bernalom snimila vruće scene u Amazonovoj drami "Mozart In The Jungle".

Ova 51-godišnja Talijanka glumi opernu divu Alessandru, a scene seksa koje je snimila zapalile su internet. Dokazala je time da je scenarist serije Roman Coppola bio u pravu kad je tvrdio da je samo ona jedina prava osoba za tu ulogu.

"Bila je autentična... Ona je Talijanka, ona je strastvena, ona je očito veoma lijepa, zanimljiva i dinamična. Nisam morao puno razmišljati o tome", rekao je.

Zanimljivo je da je upravo Coppola nagovorio svog oca, puno poznatijeg Francisa Forda, da 1992. godine u Draculi angažira tada slabo poznatu ljepoticu. Zbog toga misli da je Monicina karijera sad napravila pun i krug, piše Daily Mail. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije