IZGLEDA SJAJNO

FOTO Slavni glumac pojavom ukrao sve poglede na finalu Wimbledona

Steven Paston/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.07.2021.
u 20:11

Veliku pobjedu Novaka Đokovića pratio je i slavni glumac Tom Cruise

Najbolji tenisač svijeta 34-godišnji Srbin Novak Đoković treći put zaredom, a šesti put u karijeri osvojio je naslov wimbledonskog pobjednika svladavši u nedjeljnom finalu 25-godišnjeg Talijana Mattea Berrettinija sa 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3 nakon tri sata i 24 minute igre.  Đokoviću je to 20. trofej na Grand Slam turnirima, čime se pridružio Švicarcu Rogeru Federeru i Španjolcu Rafaelu Nadalu kao surekorder po broju naslova na četiri najveća svjetska turnira.

Matteo Berrettini će ostati upamćen kao prvi talijanski tenisač koji je zaigrao u wimbledonskom finalu, ali nije uspio postati prvi talijanski pobjednik na Grand Slam turniru nakon 1976. kad je Adriano Panatta slavio u Roland Garrosu.

Zagrepčanka Marija Čičak postala je prva žena koja je u ulozi glavne sutkinje vodila finale Wimbledona u muškoj konkurenciji i taj je posao napravila na najbolji mogući način. Sve te povijesne trenutke u sjećanju će imati i poznati i slavni koji su došli pratiti ovaj meč. Među njima je najviše pažnje privukao Tom Cruise, slavni glumac koji je briljirao u mnogim filmovima. Tom je oduševio sve okupljene u jako elegantnom izdanju i sa širokim osmijehom na licu.

Foto: Steven Paston/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije