LJUBAV NA PRVI POGLED

Fatalni Alojz otkrio kako je upoznao novu djevojku

Alojz
04.12.2016.
u 13:30

Zvijezda showa Ljubav je na selu je raskinuo zaruke sa Snježanom i pronašao ljubav s 18-godišnjom Monikom, a priča se kako ju je već i zaprosio.

Alojz Kanceljak, poznat i pod nadimkom ‘zagorski Putin’, postao je zvijezda showa Ljubav je na selu svojim zavodničkim vještinama. Prvo je flertovao s Anjom Boronjek s kojom je i proveo noć, no na kraju je zaprosio Snježanu Strugar. Ipak, njihova veza nije dugo trajala jer je Snješku na zabavi na kojoj su se okupili svi natjecatelji showa osvojio fatalni Rebeccin prijatelj, prenosi Net.hr

No, nije ni Alojz dugo patio. Ubrzo je pronašao djevojku, 18-godišnju Moniku Peček iz Budinščine.

lojzeki-u-safari-parku

Mladu kuharicu i Lojzeka mještani često viđaju zajedno u njezinom domu i lokalnom kafiću, pišu 24 sata, a šuška se i da je Alojz već kleknuo i zaprosio je.

“Nismo se zaručili, još je rano”, rekao je Alojz za 24 sata. S krojačicom Snježanom, kaže, nije išlo.

“Nismo bili jedno za drugo. Razilazili smo se u mišljenjima. Ostali smo prijatelji”, otkrio je Kanceljak.

Moniku upoznao preko ‘fejsa’

monika-lojzek

Alojz se pohvalio kako mu je sudjelovanje u showu donijelo veliku popularnost pa dnevno dobije stotine zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku. Ima više od 1000 nepročitanih poruka od žena koje je osvojio u showu.

Tako je upoznao i Moniku. Počeli su se dopisivati, ubrzo i viđati, a on sada redovito prevaljuje put od sto kilometara kako bi je vidio.

“Zaljubili smo se na prvi pogled. Monika me je osvojila karakterom”, kaže ‘zagorski Putin’, a nova odabranica se sviđa i njegovim roditeljima.

“Moji roditelji su rekli: ‘Ako si ti sretan, i mi smo’”, kaže Alojz, koji je nedavno dobio posao vozača ralice.

alojz

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije