nakon teške nesreće

Danis Tanović objavio lijepu vijest: Orhan je napustio intenzivnu njegu

Danis Tanović
Faktor
28.02.2022.
u 21:39

Bh. oskarovac i redatelj Danis Tanović objavio je da je njegov sin Orhan koji je ozlijeđen sredinom veljače u prometnoj nesreći na Drveniji u Sarajevu, napustio intenzivnu njegu.

“Orhan je izašao iz intenzivne njege. Ispred nas je dug i težak put do oporavka, ali Orhan je jak i hrabar dečko. Hvala svim zaposlenicima Neurohkirurgije na svemu što su uradili da Orhan preživi. Hvala vam svima na nesebičnoj pomoći, porukama i molitvama. Idemo dalje”, napisao je Tanović na Instagramu, prenosi N1. 

Tanović je često izvještavao javnost na ovoj društvenoj mreži o stanju njegovog sina koji je bio kritično nakon teške prometne nesreće.

U svojoj prethodnoj objavi je poručio da je Orhan svakim danom jači, a svaki put bi dobio ogromnu podršku brojnih prijatelja, ali i svih koji cijene i prate njegov rad i suosjećaju s obitelji u ovim teškim trenucima.

Podsjetimo, Orhan (17) je 11. veljače zadobio teške ozljede glave kada ga je terencem marke Porsche na Drveniji udario Benjamin Spahović koji je od ranije dobro poznat policiji i koji je u više navrata služio zatvorsku kaznu.

On je kasnije te noći uhićen, a određen mu je i jednomjesečni pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije