NAVRŠILA 52 GODINE

Bojana Gregorić Vejzović plakala je na svoj rođendan, otkrila zašto

Bojana Gregorić Vejzović
Instagram
18.02.2024.
u 20:29

Glumica je podijelila sliku na kojoj u rukama drži veliki buket cvijeća. Uz fotku je napisala: "Nećete mi zamjeriti malu odu samoj sebi na ročkas, ali zato cvijeće sama ne kupujem"

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog, ali i poslovnog života. Ovaj put je podijelila objavu vezanu za svoj rođendan. Naime, Bojana je nedavno navršila 52 godine. Hrvatska glumica podijelila je sliku na kojoj u rukama drži veliki buket cvijeća. Uz fotku je napisala:  "Nećete mi zamjeriti malu odu samoj sebi na ročkas, ali zato cvijeće sama ne kupujem". U komentarima su joj mnogi čestitali rođendan, a Gregorić Vejzović otkrila je da je plakala. 

"Da, to su one godine kada te sve može rasplakati. Pogotovo kada cvijeće kupe djeca. I onda me ovako zezaju" napisala je. 

 

 

Glumica je nedavno na društvenoj mreži podijelila fotografiju jela koje joj je spremio suprug Enes Vejzović . 
"Već godinama mi pišete kako sam sretnica jer Enes Vejzović sjajno kuha. Istina, ogromna je to pomoć u svakodnevici. Ima i među vama tih sretnica koje mi pišu o divnim delicijama koje pripreme njihovi muževi, ali da kuhinja nakon toga izgleda kao da je u nju pala bomba... Sljedeća fotka je da vas utješim... i kod nas hrana u pripremi završi svuda", napisala je Bojana na fotografiju na svojoj Instagram priči.

Na sljedećoj fotografiji pokazala je kako stoji na kuhinjskom elementu i briše strop dok ju suprug pridržava da ne padne.
"Miksanje mu ipak nije jača strana... Eto, sreća da više nismo u starom stanu gdje do plafona ne bih mogla doći...", napisala je glumica uz emojije koji plaču od smijeha i označila svog supruga.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije