Odbrojani mu dani

Rusi tvrde: Bilić u petak dobiva otkaz i ostaje bez otpremnine

Slaven Bilić Lokomotiv pripreme Pohorje (1)
Daniel Kasap/Pixsell
11.06.2013.
u 15:02

A u javnost je već procurila vijest kako je novi trener Lokomotiva Leonid Kučuk, donedavni trener Kubana

Ono što je Večernji.hr pisao u petak, sada prenose svi ruski mediji. Slavenu Biliću dani u Moskvi su, očito, odbrojani!

Kako navodi moskovski Sport Express, leđa mu je okrenula i predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja, koja mu je dugo čuvala leđa.

Nakon što je s klubom ostvario najlošiji plasman u povijest, Bilić i njegova predsjednica Olga Smorodskaja dobili su deset dana da upravi kluba podnesu novi program za sljedeću sezonu. Prvi put program je odbijen, a ruski mediji kažu da bez obzira što Bilić kaže na 'popravnom', otkaz mu je neminovan. Ta bi informacija, navodno, trebala biti objavljena u petak.

Sport-express, pozivajući se na izvore bliske klubu, tvrdi da će čak i otići bez bogate otpremnine. Naime, Bilić bi po ugovoru u slučaju otkaza trebao dobiti oko šest milijuna eura odštete, ali se u dogovoru s klubom odrekao jednog dijela, a koliko će dobiti ostaje tajna.

A u javnost je već procurila vijest kako je novi trener Lokomotiva Leonid Kučuk, donedavni trener Kubana. Navodno ga je pozvala sama predsjednica Smorodskaja, koja će unatoč svemu ostati u klubu.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije