sumnjaju na ubojstvo

Policija ispitala Georgeovog ljubavnika

fhg
06.01.2017.
u 21:00

Policija istražuje je li George Michael, koji je preminuo na Božić u 54. godini, ubijen tako što ga je netko predozirao drogom. Policija je već ispitala njegovog ljubavnika, Fadija Fawaza (40), koji tvrdi da je spavao u autu u trenutku pjevačeve smrti te da je tek kasnije pronašao njegovo beživotno tijelo u krevetu, prenosi 24sata.hr

Twitter | Autor: Twitterfoto: Twitter

 

Osim što su ispitali Fadija, policija je zatražila i sve fotografije koje su paparazzi snimili ispred pjevačevog doma u tjednu prije njegove smrti. 

Iako se smrt Georgea Michaela još ne tretira kao sumnjiva, detektivi se boje da je umro od predoziranja drogom.

- Istraga se sada zahuktala i detektivi ispituju sve koji su bili u dodiru s pokojnim pjevačem, ili u njegovoj blizini, u danima prije njegove smrti. Žele saznati što je George radio posljednjih sedam dana svog života i s kim se sve družio - rekao je dobro obaviješten izvor za The Sun.

 

Pixsell | Autor: Pixsellfoto: Pixsell

Još se ne zna točno od čega je pjevač umro i čeka se toksikološki nalaz kako bi se to utvrdilo, ali sumnje postoje jer je Gorge često imao problema s drogom.

Njegova obitelj demantirala je da se pokušavao riješiti ovisnosti o heroinu, ali moguće je i da su druge droge u pitanju jer je pjevač lani bio na odvikavanju od kokaina.

Robert Anić/Pixsell | Autor: Robert Anić/Pixsellfoto: Robert Anić/Pixsell

- Zbog toga što znamo o njegovom životu mora postojati mogućnost da je preminuo od predoziranja. On je bio slavan i bogat i normalno je da detektivi sada istražuju sve pojedinosti njegove smrti, barem dok ne dobijemo konačne nalaze i saznamo točan uzrok smrti. To ne znači da je umro od predoziranja, ali dok se ne dokaže drugačije, istraga mora biti obavljena - rekao je za The Sun neimenovani umirovljeni policijski detektiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije