Vlasnik ostao iznenađen

Papiga izbivala četiri godine i naučila Španjolski jezik

Papiga Aro
Foto: Kronike Velike Gorice
14.10.2014.
u 10:14

Darren Chick je listu Daily Breeze rekao da ne zna gdje je njegova siva afrička papiga po imenu Nigel bila četiri godine ali da se ptica, bez obzira ne promjenu jezika, sasvim dobro ponovno snalazi u svom domu

Četiri godine Darren Chick nije ništa znao o Nigelu, svojoj papigi koja je nestala 2010. godine. I unatoč potragama rezultata nije bilo, a nestalo je i nade da će papiga ikad više biti pronađena. No, ovih dana dogodila se dobra vijest, ili više njih...

Naime, Nigel je pronađen u dvorištu para u gradu Torranceu koji vodi salon za njegu pasa, a koji je prvo pomislio da ptica pripada Teresi Micco koja je objavila oglas da traži svoju nestalu papigu, izvijestio je list.

Kada je veterinarska tehničarka Micco shvatila da to nije njena ptica uspjela je tragom podataka o kupnji doći do Chicka koji je na svoje iznenađenje našao ljubimca izgubljenog prije četiri godine, navodi list.

Darren Chick je listu Daily Breeze rekao da ne zna gdje je njegova siva afrička papiga po imenu Nigel bila četiri godine ali da se ptica, bez obzira ne promjenu jezika, sasvim dobro ponovno snalazi u svom domu.

"Odlično je. To je stvarno čudno, znao sam da je to on od trenutka kada sam ga ugledao", rekao je Chick listu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije