pozdrav iz prošlosti

Pamela je poludjela zbog jedne fotografije

ada
Promo
26.03.2017.
u 16:30

Pamela Anderson (49) naljutila se kad su joj na snimanju britanske emisije “Celebrity Juice” pokazali fotografiju iz srednjoškolskih dana, prije estetskih zahvata. Digla se sa stolca i bez pozdrava pokupila se sa snimanja emisije, prenosi 24sata.hr

- Odjednom je pokupila svoj krzneni šal i odjurila - rekao je šokirani voditelj Keith Lemon. 

 

Before famous | Autor: Screesnhotfoto: Screesnhot

 

Kanadska glumica projurila je pokraj producenta kojem je rekla da joj nije drago što su izvadili baš tu fotografiju. Pamela je povećala grudi, a nedavno je bila i na peglanju bora. 

Inače, plavokosa seks bomba navodno se već duže vrijeme intenzivno druži Julianom Assangeom (44). Glumicu viđaju u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, a nedavno je progovorila o njihovoj vezi.

 

foto: PIXSELL/kolaž

 

- Sa Julianom sam razgovarala više nego sa svim svojim muževima zajedno - rekla je Pamela koja iza sebe ima tri propala braka. Otkrila je kako je oduvijek maštala o tome da postane prva dama.

- Julian je divan. On bi bio dobar vođa. Voljela bih biti njegova prva dama - zaključila je i rekla kako joj nije bila namjera da se između nje i Assangea pojavi romansa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije