Veze sa starijim muškarcima

Osam razloga zbog kojih žene preferiraju starije muškarce

zene
VL FOTO
27.11.2015.
u 10:52

Nije tajna da su mlađe žene i djevojke u velikom broju sklone vezama sa starijim muškarcima. Zapravo, gotovo da nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno pomislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom koji zna što želi u životu i kako da to dobije.

Upravo se ovim fenomenom pozabavio portal  allwomenstalk.com  čija je novinarka Aprille Ross objasnila zašto se i sama udala za znatno starijeg muškarca.

1. Znaju postupati sa ženama 

Nije riječ samo o pristojnosti ili kavalirskom otvaranju vrata automobila. I ove osobine mnoge žene doživljavaju privlačnima, posebno kada muškarac pridržava dami vrata. Ali glavni se razlog ipak krije u pružanju nježnosti. Muškarci tek u ozbiljnim godinama shvate kako zadovoljiti ženu na način kako ona to želi.

2. Stabilniji su 

I to na više nivoa. Stariji muškarci su prošli toliko toga da mlađe žene koje ulaze u brak s njima mogu biti sigurne da oni zaista žele brak i žele se truditi oko njega. Stariji muškarci su stabilniji u održavanju odnosa, vođenju financija, lakše odustaju od življenja u prošlosti, lakše opraštaju, mentalno su čvršći i ne zamaraju se nevažnim stvarima.

3. Imaju više samopouzdanja 

.. i manje se zamaraju time što drugi misle. Stariji muškarci rijetko čine nešto samo zato što bi to zadovoljilo druge. Oblače se kako žele i sigurni su da je to u redu. Također se lakše upuštaju u interakcije s drugim ljudima, bez opterećujućih razmišljanja što oni o njima misle.

4. Zreliji su 

Svakako, zrelost nije pitanje godina, ali puno je vjerojatnije da ćete je pronaći kod zrelijih muškaraca.

5. Učili su na svojim greškama 

Mlađi muškarci su skloni ponavljanju pogrešaka. Kada to shvate, već su u zrelijim godinama. Stariji muškarci su naučili gdje griješe, oprezniji su i promišljeniji. Obično su i nešto mudriji što može biti poprilično privlačno.

6. Znaju što žele 

Neodlučni muškarci nisu privlačni. Odlučni muškarci jesu. I to je to. Ne želite vrijeme gubiti s nekim tko će vas izvesti, a onda veče potrošiti na razmišljanje o tome što bi trebali raditi i gdje otići.

7. Mrze dramatiziranje 

Stariji muškarci nemaju vremena za dramu. I ne toleriraju dramu. Zbog toga djevojke uz starije muškarce zaboravljaju srednjoškolske mušice i postaju prave žene. Iskustvo pokazuje da mlađe žene uz starijeg muškarca prestaju cijeniti društvo prijateljica koje ih stalno uvlače u nepotrebne zaplete.

8. Izgledaju odlično 

Pa, ovdje nema što da se doda. Dovoljno je da bolje pogledate oko sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije