Lejla Bečić, predstavnica BiH na svjetskom izboru ljepote u Kini

Ni sudar me nije umirio, u Kini ću dati svoj maksimum

25.09.2016.
u 10:00

Predstavnica BiH na svjetskom izboru ljepote koji se održava u Kini bit će prelijepi bh. model Lejla Bečić. O 22-godišnjakinji iz Ključa u svijetu se već zna s obzirom na to da, osim na modnim pistama, glumi i u bollywoodskim filmovima, a napokon je može upoznati i domaća javnost.

- Rođena sam 1994. u Švicarskoj, a onda sam se s tri godine vratila u Bosnu i Hercegovinu gdje sam odrasla. Prije pet godina ponovno sam se vratila u Švicarsku, a mogu reći kako je kod nas drukčiji mentalitet nego u Švicarskoj. Ti ljudi, ta kultura i humor, nigdje tog nema kao u BiH. Također, ne godi mi švicarski zrak, kroz smijeh nam govori Lejla. Ističe kako u Švicarskoj ljudi rade i žive prebrzo. - Nitko nema osjećaja ni vremena za pažnju. A to je kod nas ipak na prvom mjestu, govori ova rođena Ključanka. Što se tiče njezine karijere, danas prelijepa 22-godišnja manekenka i glumica naglašava kako je već kao djevojčica nosila visoke potpetice i bila našminkana cijelo vrijeme. - Tako sam oduvijek osjećala ljubav prema modelingu. Prijavila sam se prvi put na Izbor fotomodela kod nas u Ključu 2007. gdje sam ponijela titulu druge pratilje, zatim sam bila i fotomodel županije te je tako sve krenulo. Ali najljepši su ti prvi koraci, kad se samo sjetim..., govori nam Lejla.

Ističe kako joj je čast predstavljati BiH i da je bila oduševljena pozivom. - Iako sam još bolesna i na štakama, hvata me već trema kako će to ići, ali dajem svoj maksimum i nadam se što boljim rezultatima za sebe, a, naravno, i za državu. Čekam samo taj trenutak kada ću se samo prošetati pozornicom s bh. zastavom, mislim kako će tek tad adrenalin proraditi, kaže ona za “Večernji list”. Što se tiče rezultata, optimistična je.

- Uvijek trebamo očekivati najbolje. Ja sam uvijek bila optimist te ću dati svoj maksimum da se vratim s titulom. Iako još ne znam popis djevojaka, pretpostavljam da će konkurencija biti prejaka jer ipak su to najljepše žene svijeta, kaže Lejla. A planovi su joj vezani uz Aziju poslije izbora. - Vidjet ću gdje mi je sljedeći ugovor i što me čeka. Poznato je da sam imala ugovor u Jakarti, nakon sudara sam ga prekinula, ali oni me i dalje čekaju i zovu... Uglavnom, nema sjedenja, kroz smijeh govori ova bh. ljepotica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije