pravo lice

Mračna prošlost: Uskoro bivši suprug Mel B je zlostavljač?

Belafonte
JMA/Press Association/PIXSELL
23.03.2017.
u 17:05

Njegova prva supruga Nancy Carmell pobjegla je nakon samo dva mjeseca braka i objasnila da Belafonte nije toliko šarmantan kako se predstavlja i da ju je emotivno zlostavljao

Mel B (41) je prije nekoliko dana predala papire za rastavu od Stephena Belafontea (41) nakon 10 godina braka. Iako je par pokušao prikazati svoj brak kao idiličan, detalji o nasilničkom Belafonteovom ponašanju izašli su na vidjelo.

Podsjetimo, prije više od četiri godine bivša Spajsica u 'X Factoru' pojavila se s masnicama po tijelu, a tjedan dana prije toga hospitalizirana je zbog bolova u trbuhu. Nakon incidenta Mel je izjavila da njezin muž nikad ne bi digao ruku na nju, a očuha je branila i 18-godišnja kći glazbenice Phoenix, piše 24sata.hr. 

Međutim, u međuvremenu otkriveno je još incidenata koji potvrđuju da je Belafonte zlostavljač. Prije 14 godina, napao je svoju tadašnju djevojku Nicole Contreras.

Njegova prva supruga Nancy Carmell pobjegla je nakon samo dva mjeseca braka, a objasnila je da Belafonte nije toliko šarmantan kako se predstavlja i da ju je emotivno zlostavljao.

Belafonte je priznao da je jednom u napadu bijesa ubio patku, a devedesetih je dvojici muškaraca oštetio automobil. Kada je platio štetu, slučaj je okarakteriziran kao vandalizam. Zbog krađe su ga priveli 2001. godine.

Mel B svjedočila je incidentu 2010. godine kada se posvađao i potukao s trojicom muškaraca od kojih je jedan zadobio tjelesne ozljede. Belafonte za to nikad nije odgovarao.

Prijatelji i obitelj dugo su nagovarali glazbenicu da ostavi nasilnog supruga koji ju je 'odvojio' od njih, ali ona nije skupila hrabrost za to. Kap koja je prelila čašu bila je nedavna smrt njezina oca.

Te večeri kada ga je Mel ostavila, Belafonte je utjehu tražio u votki koju je ispijao u restoranu koji je par otvorio prošle godine. Dan kasnije, u istom restoranu uživao je u društvu djevojke koja neodoljivo liči na glazbenicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije