andrija:

Morao sam prestati s alkoholom zbog svojeg zdravlja

Andrija i Anđelka
21.10.2016.
u 09:30

Glumac se proslavio glavnom ulogom u seriji 'Andrija i Anđelka', a sad se pohvalio da obilazi noćne klubove do jutra samo s jednom čašom vina, prenosi 24sata.hr

- Prestao sam piti alkohol. Morao sam to napraviti zbog svojeg zdravlja i problema s jetrom. Nisam nikad imao problem s alkoholom, nego sam mnogo izlazio i volio popiti koju čašicu previše - rekao je Andrija Milošević (38) srpskim medijima.

Crnogorski glumac tvrdi da više ne razmišlja o piću jer je okupiran poslom.

foto: privatni album

- Dok radiš, nemaš vremena za piće i zujanje - objasnio je Milošević. Datum vjenčanja sa svojom djevojkom Aleksandrom Tomić, tvrdi, još nije zakazao jer često putuje na turneje s kazališnom predstavom.

- Nadam se da ću se uskoro oženiti, ali se zbog posla nisam uspio ni pošteno raspakirati više od deset godina - šali se Milošević koji je predstavu 'Zlatni lančić od bižuterije' nedavno igrao pred hrvatskom publikom. S kolegicom Anđelkom Prpić (32) snimio je 130 epizoda i 30 specijala serije 'Andrija i Anđelka', a obožavatelji ga često 'žicaju' da snime novu sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije